5 Schoonheidstips die elke vrouw zou moeten kennen

Met veel vertrouwen rechtop staan en in jezelf geloven zijn belangrijke aspecten zodat je je goed voelt over jezelf. Met veiligheid straalt u immers schoonheid uit. Elke vrouw die voor een spiegel staat, kan echter zeggen dat schoonheidsgeheimen ook tellen. Let op.

Om goed met jezelf om te gaan heb je niet de duurste, de meest ingewikkelde of de meest pijnlijke nodig. Experts beweren dat de meesten van ons alleen aandacht moeten besteden aan een paar basisschoonheidsgeheimen die u kunnen helpen er goed uit te zien en u goed te voelen zonder veel tijd of geld te spenderen.

Tip # 1: Onderschat nooit de kracht van moisturizers

Het maakt niet uit of je huid droog, normaal of vettig is. U hoeft niet in veel crèmes te investeren, met één enkel product dat goed is kunt u een dromerige huid hebben.

Tip # 2: Zonnebrandcrème is het beste anti-verouderingsproduct.

Voordat u een plastisch chirurg ziet, moet u zonnebrandcrème aanbrengen voordat u de helft van het salaris aan crèmes tegen veroudering besteedt. We weten allemaal dat zonnebrandcrème het risico op huidkanker vermindert, maar weet je ook dat het een geweldig schoonheidsgeheim is dat helpt om een jeugdige huid te behouden? Mensen die zich lang voor hun tijd veel aan de zon blootstellen, rimpelen.

Tip # 3: Kies verstandig uw stofzuiger.

Als wat u dagelijks gebruikt om uw gezicht schoon te maken zeep en water is, kunt u uw reinigingsstrategie heroverwegen. Dermatologen zeggen dat een van de beste schoonheidstips is om een milde reiniger te gebruiken en deze spaarzaam te gebruiken.

Tip # 4: Gebruik de juiste tools voor de juiste taak

Borstels en borstels moeten zacht zijn, maar ook stoffen bevatten zodat de producten over het huidoppervlak kunnen worden verdeeld. Als je een penseel in de schaduw doopt of bloost en de kleur eraf valt voordat het je gezicht raakt, is dit een slechte kwast, zeggen experts. Als je gaat investeren in goede producten, kies dan voor goede makeup tools. Je hoeft het maar één keer te doen.

Tip # 5: Haar- en make-upbehandeling elke 2 jaar

Als je naar je alumnibijeenkomst komt en je vrienden je vertellen dat je op een foto lijkt, ren, ren, ren naar de dichtstbijzijnde schoonheidssalon. “Idealiter zou je imago, inclusief haar en make-up, minstens om de twee jaar moeten worden vernieuwd”, zegt Beverly Hills-expert Nick Chavez. Blijf modern, zegt Chávez, want je ziet er jonger uit.

Als het lang geleden is dat je een verandering hebt ondergaan, profiteer dan en ga naar je kapper en schoonheidssalon en wees niet bang om hulp te vragen. Koop deze maand niet die laarzen waar je zo van houdt, investeer in jezelf. Onthoud dat het eens in de twee jaar is.