Dat het strijkijzer niet je ergste vijand is

Neem voorzorgsmaatregelen zodat het strijkijzer uw haar niet beschadigt

Maak het haar veilig recht

De haarvezel is erg delicaat en je hebt misschien gemerkt dat je haar de neiging heeft beschadigd te raken.

Om dit te voorkomen, is het raadzaam om een conditionerende shampoo te gebruiken die het kammen en drogen vergemakkelijkt en het haar bij de laagste temperaturen in de föhn laat werken.

Haarijzers mogen alleen van tijd tot tijd worden gebruikt. Het is raadzaam om vooraf een preparaat te gebruiken, zoals professionele wassen of oliën, en geen temperaturen boven 160 ° C te gebruiken.

De platen met keramische oppervlakken hebben een betere glijdbaarheid, zorgen naast een optimale warmteverdeling voor je haar en zorgen voor meer glans.

Super glanzend haar

Met voldoende hydratatie krijgt je haar glans en flexibiliteit. Om het haar in perfecte conditie te houden, wordt, naast het aanbrengen van maskers en cosmetische behandelingen, aangeraden om een föhn met een ionengenerator te gebruiken.

De negatieve ionen die door de ionisator worden gegenereerd, breken de waterdruppeltjes op in kleinere deeltjes die snel door de lucht kunnen worden opgenomen. Zo kunnen we niet alleen de laagste temperaturen van de droger selecteren, maar wordt ook de droogtijd verkort. De haarvezel heeft minder last en ziet er gladder, helderder en beter handelbaar uit.

Een goede ionendroger kost je wat meer, maar doet zeker wonderen voor je haar. Je krijgt ze in warenhuizen of in professionele esthetische dispensers.

Fixeer je haar goed!

Heb je gezien dat drogers warme en koude luchtopties hebben? Zie je, met de koude lucht kun je streng voor streng werken zonder je haar te beschadigen. Gebruikt in de vorm van pulsaties, is het blazen van koude lucht erg praktisch om het kapsel te fixeren.

Houd er rekening mee dat drogers met een knop voor koude lucht ons in staat stellen om op gepaste tijden de temperatuur tot een minimum te beperken zonder de snelheid of intensiteit van de lucht te variëren, daarom vormen ze een groot voordeel.