Het potentieel van serums voor de verzorging van uw huid

Het Serum is een nieuw product dat wordt beschouwd als een waardevolle bondgenoot in huidverzorging. Lees meer over de voordelen … Het potentieel van serums voor de verzorging van uw huid De wereld van cosmetica is geëvolueerd, altijd op zoek naar bescherming van onze huid om nieuwe formules te ontwikkelen waarvan we nooit hadden gedacht dat ze zouden bestaan. Crèmes zijn nog steeds een belangrijk huidverzorgingsproduct, maar andere producten met meer specifieke functies zijn naar voren gekomen. Het Serum is een van deze nieuwe producten die wordt beschouwd als een waardevolle bondgenoot in huidverzorging.

De krachtige werking van de serums is gericht op het herstellen van de weefsels van de opperhuid dankzij de hoge concentratie van de componenten en de onmiddellijke opname. Zowel mannen als vrouwen kunnen profiteren van de geweldige voordelen die serums bieden.

Volgens de merken die Serum maken zijn de verschillende eigenschappen, maar bovenal kunnen we de volgende voordelen vinden:

* continue afgifte van vitamine C gedurende 12 uur op de huid, wat zorgt voor meer vitaliteit
* herstructurering van de opperhuid om de vorm van het gezicht en gladde rimpels te definiëren.
* helpt de effecten van hormonale veranderingen op de huid te verminderen
* intense hydratatie op de huid
* stevigheid en jeugd rond de ogen
* verbetert de teint die vermoeidheid en gebrek aan stevigheid vertoont
* in combinatie met collageen en UVA- en UVB-filters beschermt tegen zonnestraling.

Serums hebben een hoge concentratie aan actieve ingrediënten en omdat ze vloeibaar en vetvrij zijn, laten ze bij het aanbrengen geen vettig gevoel achter op de huid. Toegepast in minimale hoeveelheden, slechts een paar druppels ‘s morgens of’ s avonds, verdeeld over de huid, is het voldoende om een verstevigend en ontspannend effect te verkrijgen. Om ervoor te zorgen dat het serum grondiger werkt, is het handig om de huid eerst te wassen en te scrubben.

We mogen niet vergeten Serum ook op de hals en het decolleté aan te brengen, die ook last hebben van uitdroging en uitdroging. Je moet ook gezichtsmassages integreren in je maandelijkse beautysessie om je gelaatstrekken te ontspannen en de bloedtoevoer naar het huidoppervlak te verbeteren.

De meeste mensen die Serums gebruiken, merken binnen enkele weken een significant verschil in het uiterlijk van hun huid.

U moet uw huid reinigen en het serum met uw vingertoppen op de huid aanbrengen, vooral in de gebieden met de meeste neiging tot rimpels (rond de ogen, mond en nek). Spoel niet met water, omdat je de effecten van het Serum teniet doet. Verspreid het voorzichtig over de huid totdat het volledig is opgenomen. Je kunt er make-up op aanbrengen.