Zes mythen en feiten over de verzorging van de gezichtshuid

Hier laten we u enkele mythen en realiteiten achter over hun zorg:

De gezichtsreinigingsroutine is voor alle mensen hetzelfde en vereist daarom dezelfde producten.
Het is een diepgewortelde mythe, maar tenslotte een mythe. Elke dag verschijnen er steeds meer artikelen die hemel en aarde beloven in termen van bescherming, bevochtiging en andere voordelen. En misschien liegen ze niet. Maar op dit punt is het essentieel dat je vindt wat je echt nodig hebt (als je eenmaal weet welk type huid je hebt, zal het gemakkelijker zijn), zodat je de voedingsstoffen die het mist niet wegneemt, noch jezelf overtreft.

Drinkwater zorgt ervoor dat ik geen puistjes heb.

Batterijen! Deze verklaring is een mythe. Hoewel het belangrijk is om water te drinken om in het algemeen gezond te blijven, kun je de zorg voor je huid niet helemaal verlaten. Als je met liters en liters water per dag het niet ziet of voelt zoals je zou willen, moet je naar specifieke behandelingen en producten gaan.

Ik moet mijn gezicht, ja of ja, ‘s ochtends en’ s avonds wassen.

Realiteit Wanneer u uw gezicht wast wanneer u wakker wordt, verwijdert u al het overtollige vet en zweet dat zich ‘s nachts heeft opgehoopt. Als je het voor het slapengaan doet, neem je afscheid van de vervuiling en het vuil van de dag. Overmatig en wanhopig doen kan echter het tegenovergestelde effect hebben: een overproductie van talgklieren, dat wil zeggen meer vet. Wees voorzichtig!

Zonnebrandcrème is alleen nodig als de dag zonnig is of als ik op reis ga. Lieg! Dit is een totale mythe. UVA, of ultraviolette stralen, zijn net zo aanwezig in de stad als op het strand en bevatten volgens hun typologie de meeste blootstelling aan de zon. Zelfs als je ze niet voelt, kunnen ze door glas en zelfs door kleding gaan. Gebruik daarom, waar u ook bent, de zonnebrandcrème die uw huid het beste bevalt en veroudering tegengaat door het onderdeel te maken van uw dagelijkse routine.

Veel slaap vermijdt die van expressielijnen.
Hoe graag we het ook willen geloven … Dit is ook een mythe. Slapen tot 12.00 uur zodat de zogenaamde “kippenpoten” niet bij ons in de buurt komen, is niet de oplossing. Het is een goede nachtrust, zelfs voor een kortere periode (in ieder geval de aanbevolen zeven of acht uur slaap). Aan de andere kant kan minder tijd slapen dan nodig is, schadelijk zijn voor uw huid.

Ik hoef niet te wachten tot ik ouder ben om voor mezelf te zorgen.
We houden van deze verklaring, omdat het niet echter kan zijn. Zorgen maken over het verzorgen van je huid op jonge leeftijd kan je niet schaden (zolang je excessen vermijdt). De tekenen van veroudering komen echter op verschillende momenten en bij ieder van ons voor, daarom is het cruciaal dat u vroeg begint. Zoals ze zeggen, is het altijd beter om veilig te zijn dan sorry.