Zo mooi als aan het begin van het feest!

Tips om je van begin tot eind mooi en glamoureus te houden.

Dus hier zijn enkele tips die je zullen helpen om 10 te blijven tijdens de komende feesten, en waarom niet? voor elk evenement.

1. Draag altijd een mini-haarkit in je tas. Je moet haarbanden of donuts, je favoriete borstel of kam, mini-fixeerspray of haarmousse (voor onderweg), mini-stijltang gebruiken. Met deze kit weet u dag en nacht een uitstekend arrangement te behouden.

2. Als je merkt dat je haar na vele uren bijna onmogelijk is om het te fixeren en achter te laten, zoals in het begin, leun dan op de kousenbanden. Met een middelhoge paardenstaart kun je er sexy en glamoureus uitzien.

3. Draag een make-upkit om bij te werken. Moet lippenstift of glans bevatten, compact en spiegelend.

4. Neem altijd een flesje parfum mee. Gelukkig is het mogelijk zakparfums te krijgen, er zijn zelfs merken die ze in grotere presentaties opnemen. Deze zijn essentieel voor je sensuele aroma.

5. Laad overal een sjaal. Je kunt het in de auto achterlaten, maar het is belangrijk om het als een noodgeval te nemen, in een poging om er een kleur van te maken die ‘s nachts bij je outfit past, dit is meer dan wat dan ook voor het geval je een ongeluk krijgt, zoals gemorste wijn of een druppel dip . Het is een goede bondgenoot om de aandacht te verbergen en af te leiden. Je kunt ook een schoonmaakpen in je tas meenemen, maar vergeet niet dat niet alle stoffen van toepassing zijn.

Nu weet je, houd rekening met de tips en maak het vakantieseizoen zo mooi als altijd.